Ziua Sugarului Sibian

Hila Ovidiu

Ziua Sugarului Sibian revine si in acest an. In data de 1 iulie mamici, tatici, bunici si evident, cei mici sunt asteptati in Muzeul in aer liber. Aici vor avea parte de concursuri, premii si multe alte surprize.

Noutatea editiei de anul acesta consta din faptul ca pe langa bebelusi de aceasta data vor putea benefici a de un program de maxima atractie si fratiorii sau surioarele mai inaintate in varsta. De asemenea prezenti la eveniment vor fi si cei de la Agentia Nationala Antidrog in incercarea de a sensibiliza cat mai multi parinti cu privire la efectele nocive pe care le au etnobotanicele. Distractia generala va fi intretinuta pe parcursul intregii zile de atre concursurile deja celebre ce au loc cu ocazia Zilei Sugarului Sibian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munca la negru

Desi stiu ca pot ajunge dupa gratii, tot mai multi sibieni angajeaza persoane fara forme legale. In ultima luna, 18 angajatori au fost sanctionati, iar 4 dintre ei, au si dosare penale. In cadrul Campaniei nationale privind identificarea si combaterea cazurilor de munca fara forme legale, ITM Sibiu a efectuat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro