Ziua Sugarului

Hila Ovidiu

Aveti copii mici? Programati-va in weekend o vizita la muzeul astra. Acolo va avea loc cea de-a IX-a editie a zilei sugarului. Concursurile si distractia se vor tine lant.

sugarDeschiderea oficiala are loc la ora 10.00. Timp de o jumatate de ora se vor face inscrieri pentru concursuri cum ar fi Cross-ul Bebe si Cross-ul Bobocel. La prima competitie pot participa copii cu varste de pana la un an, la cea de-a doua micuti cu varste cuprinse intre unul si doi ani. Tot pana la 10.30 se pot face inscrierile si la concursul Mamica stie tot. Concursurile propriu zise incep la 10.30 si dureaza 45 de minute respectiv o ora. Timp de doua ore, de la 14.00 la 16.00 cei mari, dar si cei mici vor beneficia de o binemeritata pauza interactiva. Nu vor lipsi jocurile, desenele pe asfalt, muzica si voia buna. Cei care inca isi mai doresc concursuri se pot inscrie de la 15.30 la concursurile de Miss & Mister Bebe, Taticul priceput si Miss si Mister Bobocel. La 16.00 debuteaza primul concurs, la 16.20 cel de-al doilea iar taticii dau examen la 16.40. de la ora 17.20 este programata o prezentare de moda pentru cei mici. De la 17.30 va fi ales piciul care va purta titlul de Mister Bobocel. Castigatorii vor fi premiati cu…scutece si alte premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oferte de angajare

Vreti un loc de munca? Grabiti-va sa depuneti cv urile! Saptamana aceasta sunt disponibile mai putin de 300 de locuri de munca! In municipiul resedinta de judet sunt cele mai multe oferte. De fapt putem spune ca mai mult de jumatate sunt oferite de catre angajatorii de aici. Printre sibieni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro