Ziua Portilor Deschise la CNGL

Hila Ovidiu

Evenimente unul si unul la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu. Acestia au sarbatorit Ziua Portilor Deschise. Pe parcursul intregii zile, elevi, parinti, cadre didactice si toti cei interesati au putut vizita liceul.

Colegiul National Gheorghe Lazar in colaborare cu Asociatiunea Astra au organizat vineri editia 2012 a Zilei  Portilor Deschise CNGL. Cu aceasta ocazie de la primele ore ale diminetii au avut loc diferite evenimente printre care Gala Lazarului, festivitate organizata in premiera in incercarea de a promova performantele elevilor si profesorilor. In programul manifestarilor au fost cuprinse sesiuni de comunicari, spectacole, expozitii, concursuri academice si bineinteles vizite prin liceu. In data de 26 mai va avea loc cea de-a VII-a editie a concursului Lazar Junior. Aici vor participa mai bine de 400 de elevi din toata tara. Duminica va avea loc festivitatea de premiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prietenii Pompierilor

Baza Sportiva „Pompierul” a gazduit vineri concursul de prevenire si stingere a incendiilor „Prietenii Pompierilor”. Zeci de tineri s-au intrecut in probe precum “pista cu obstacole” si “stafeta de 400 de metri cu obstacole”. Tinerii de la scolile din Sibiu s-au inchipuit pompieri, pentru o zi. Zeci de copii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro