Ziua Portilor Deschise la AFT

Hila Ovidiu

Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, organizeaza luni, cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, un eveniment care se adreseaza publicului larg: Ziua Portilor Deschise. Evenimentul va avea loc intre orele 11 si 14 iar inainte, de la ora 10, va avea loc un ceremonial de depuneri de jerbe si coroane la Monumentul Eroilor de pe platoul din fata Cercului Militar Sibiu.

Fortele Terestre din Romania isi aniverseaza luni ziua armei, dar marcheaza si sarbatoarea Marelui Mucenic Gheorghe – Purtatorul de biruinta, patronul spiritual al Fortelor Terestre. Cu aceasta ocazie, Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu va organiza o serie de evenimente dedicate sarbatorii. Astfel, inca de la primele ore ale diminetii, militarii se vor strange pe platoul din fata Cercului Militar Sibiu, pentru a depune jerbe si coroane de flori la Monumentul ostasului din toate timpurile. Apoi, intre orele 11 si 13, sibienii sunt asteptati sa viziteze incinta Academiei Fortelor Terestre, in cadrul Zilei Portilor Deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM la firmele din domeniul panificatiei

Ultimele controale efectuate de inspectorii ITM la unitatile care au ca obiect de activitate fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase nu au scos la iveala nereguli majore. Inspectorii au constatat doar 58 de deficiente pentru care au aplicat numai sanctiuni. Recent, inspectorii ITM Sibiu au efectuat o actiune […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro