ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA SĂRBĂTORITĂ LA ISU SIBIU

stiri redactie

Activitățile dedicate sărbătoririi Zilei Pompierilor din România s-au încheiat, astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu, cu desfășurarea într-un cadru restrâns cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, a unui ceremonial militar.
Cu această ocazie, a avut loc înaintarea în gradul următor a unui număr de opt cadre militare (1 ofițer și 7 subofițeri) care s-au distins în activitatea desfășurată și au fost acordate diplome și plachete de merit pentru nouă cadre, în semn de apreciere pentru deosebita implicare în misiunile inspectoratului.
Tot astăzi, a avut loc depunerea de coroane și jerbe de flori la Troița din curtea instituției, contruită în cinstea eroului martir Dumitru Croitoru.
Tuturor salvatorilor sibieni le mulțumim pentru profesionalismul și devotamentul pe care îl manifestă zilnic în sprijinul comunității și îi felicităm cu apreciere și respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost cerută de soţie, pe scenă

În 2014, atunci când Kenichi s-a alăturat Teatrului de Balet Sibiu, Ayaka făcea deja parte din corpul de balet sibian de un an, experiența ei românească începând în 2013. De șase ani formează un cuplu, iar aseară s-au logodit, tot în fața publicului, acolo unde se simt cel mai bine. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro