Ziua Politiei Romane

Hila Ovidiu

In fiecare an, de Buna Vestire, politistii din intreaga tara sunt in sarbatoare. Vineri la Sibiu, in Muzeul in aer liber, cu ocazia Zilei Politiei Romane, au avut loc prezentari de tehnica militara si exercitii cu echipe canine.

Zi de sarbatoare vineri pentru toti politistii din Romania. Institutia pe care o reprezinta a implinit 194 de ani de atestare documentara. Cu prilejul acestei sarbatori oamenii legii din judetul nostru si-au dorit sa fie alaturi de sibieni.

Cel mai spectaculos moment al zilei a fost o demonstratie cu echipa canina realizata pe lacul din Muzeul in aer liber. Aici un caine a trebuit sa gaseasca alaturi de politisti ceea ce s-a presupus a fi cadavrul unui inecat.

Nom, singurul caine din tara specializat pe asa ceva are 5 ani si a fost scolit in Germania. Mai departe politistii le-au prezentat celor prezenti masinile si tehnica din dotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacolele lunii la Teatrul Gong

Luna aprilie vine cu spectacole unul si unul la Teatru pentru Copii si Tineret Gong. Vorbim aici despre Alice, Pinocchio, Greierele aproape faimos si multe spectacole in limba germana. Unul dintre cele mai indragite spectacole puse in scena de catre cei de la Teatrul Gong este Alice. Pe Alice sibienii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro