Ziua Politiei Romane

Hila Ovidiu

In fiecare an la data de 25 martie politistii sarbatoresc Ziua Politiei Romane. Se implinesc 195 de ani de cand oamenii legii stau de veghe la siguranta cetatenilor. Pe parcursul intregii saptamani au loc activitati dedicate interactiunii dintre politisti si societatea civila.

Politistii isi sabratoresc cu o zi mai devreme Ziua Politiei Romane. Aceasta sarbatoare a fost marcata pentru prima data in 2002 cand s-a stabilit ca politistii sa fie sarbatoriti de Bunavestire. Calendarul evenimentelor dedicate Zilei Politiei a fost deja stabilit iar marti si miercuri liceenii din oras au avut ocazia de a-i cunoaste pe oamenii legii si de a vedea cu ce se ocupa acestia. Pe ordinea de zi a evenimentelor dedicate Zilei Politiei Romane oamenii legii au inclus si o campanie de donare de sange in cadrul programului “Doneaza sange, salveaza o viata”. Din acelasi calendar face parte si finala concursului “Preventie prin arta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Greva la CFR!

Circulatia feroviara a fost blocata din cauza unei greve spontane declansate de catre angajatii CFR. La Sibiu un tren international si mai multe nationale au stationat ore in sir in garile din judet. Angajatii cer semnarea noului contract colectiv de munca, salarii mai mari iar in unele zone ale tarii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro