Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

Hila Ovidiu

Ziua de 1 octombrie a fost una de sarbatoare si pentru pensionari. Acestia au avut ocazia de a participa la manifestarile dedicate Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice. Municipalitatea sibiana in colaborare cu Uniunea Judeteana a Pensionarilor din judet au oferit luni la sediul vechii primarii un spectacol artistic pentru mai bine de 50 de persoane de varsta a treia.

Asa si-au inceput aproximativ 50 de varstnici ziua dedicata lor. Acestia au participat la spectacolul oferit de catre municipalitate in colaborare cu Uniunea Judeteana a Pensionarilor. Organizatorii spun ca astfel de evenimente vor mai avea loc si in perioada urmatoare. Mai mult, pensionarii au ocazia de a-si oferi experienta de viata prin actiuni de voluntariat. Pensionarii au rasplatit cu ropote de aplauze reprezentatiile artistice. Practic, la varsta lor, aceasta este una dintre putinele bucurii si surprize care le mai poate smulge un zambet de pe buze. Ziua Internationala a Varstnicilor are menirea de a ne reaminti ca oamenii sunt valorosi indiferent de varsta lor. Dovada sta un vechi proverb care spune ca „cine nu are batrani ar trebui sa isi cumpere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Andrei Leonte si-a dus parintii in Grecia!

Andrei Leonte si-a dus parintii in Grecia! A incercat sa-i readuca in tara, pentru a fi cu adevarat o familie unita si fericita insa nu a reusit…asa ca a incercat o alta metoda:o vacanta in trei in Grecia. Au fost impreuna intr-o mini vacanta si s-au simtit excelent.  

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro