Ziu Protectiei Civile sarbatorita doar pe jumatate din cauza vremii capricioase

Hila Ovidiu

Vremea rea le-a incurcat si pompierilor planurile! Miercuri ar fi trebuit sa se sarbatoreasca Ziua Protectiei Civile. Din cauza ninsorii si a temperaturilor scazute evenimentele cu publicul au fost anulate. S-au facut insa informari in scoli. Copiii au fost invatati cum sa se fereasca de pericole si cum sa solicite ajutor in diverse situatii.

Desi planuisera o intreaga pleiada de evenimente menite sa faca deliciul publicului cu ocazia Zilei Protectiei Civile, pompierii au fost nevoiti sa isi restranga la maximum actiunile din cauza vremii. A fost anulat un exercitiu ce ar fi urmat sa se desfasoare la Aeroport dar si alte activitati la care publicul ar fi putut participa. Printre actiunile care au ramas totusi in programul dedicat acestui eveniment s-au numarat inaintarile in grad si sesiunile de informare din scoli.

In cursul zilei de 28 februarie in toate subunitatile ISU a avut loc Ziua Portilor Deschise asa ca oamenii au putut sta de vorba cu pompierii si au putut admira tehnica din dotarea centrelor pentru situatii de urgenta. In scoli s-a stat de vorba cu dascalii si elevii de la Colegiul Goga, Colegiul de Industrie Alimentara sau  Colegiul Independenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu plecati la munte neechipati corespunzator!

E risc de avalansa in munti! Turistii sunt sfatuiti sa nu plece de la cabane neechipati corespunzator si sa ceara informatii de la salvamontisti cu privire la traseul pe care vor sa il urmeze. In Muntii Fagaras spre exemplu riscul de avalansa a ajuns la gradul 3 pe o scara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro