Zilele Culturii Valcene

Hila Ovidiu

O noua editie a Zilelor Culturii Populare Valcene va avea loc in weekend in Muzeul in aer liber din Sibiu. Nu vor lipsi mesterii populari si…spectacolele folclorice.

indeTargul mesterilor populari valceni va avea loc in zona targului de tara incepand cu ora 11.00. Vor fi prezenti cei ai renumiti mesteri si creatori populari din zona Valcei. Acestia le vor arata celor interesati tainele mestesugului pe care il practica. Pe scena de pe lac vor urca Ansamblurile „Mostenitorii”, „Nedeita” si „Braduletul”. Duminica, incepand cu ora 9.00 se va oficia o slujba religioasa. Alaturi de preotul Rares Sbera vor fi un sobor de preoti si frati monahi de la Sfanta Manastire Cozia. Dupa amiaza, de la 16.30 va avea loc un spectacol folcloric la scena de pe lac. Vor canta instrumentisti de la scoala gimnaziala din Tepesti, urmati de formatia de calusari de la Valea Mare, ansamblul folcloric „Floricica”, ansamblul „Miorita” si ansamblul „Runceanca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic restrictionat

Soferi sibieni aveti grija pe unde circulati sambata. Toata zona cuprinsa in perimetrul parcarea Zoo-Rasinari-Calea Dumbravii va fi inchisa. Traficul este restrictionat pentru a putea permite desfasurarea unui eveniment sportiv. La competitia sportiva vor participa aproximativ 250 de ciclisti. Startul festiv va avea loc la ora 08.45 din parcarea stadionului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro