Viitoare sensuri unice, in dezbatere publica

Hila Ovidiu

Pe Spartacus si Moara de Scoarta s-ar putea circula cu sens unic. Propunerea a fost deja lansata in dezbatere publica de catre reprezentantii Primariei. Sibienii isi pot spune parerea pe site-ul municipalitatii sibiene.

indexMunicipalitatea sibiana le cere din nou locuitorilor orasului parerea. Acestia pot sa se exprime public pe site-ul institutiei cu privire la instituirea sau nu a sensurilor unice pe strazile Spartacus si Moara de Scoarta. Sibienii au la dispozitie o luna de zile pentru a-si exprima parerea. Daca se vor instituti sensurile unice pe Moara de Scoarta se va circula dinspre strada Lupeni spre strada Viitorului. Sens unic se va institui si pe strada Teilor dinspre cartierul Resita spre Moara de Scoarta. Cei care vor sa ajunga in Lupeni, Lazaret sau Gusterita pot utiliza strada Viitorului si stradutele adiacente strazii Moara de Scoarta. Pentru Spartacus sensul unic este mai mult decat necesar daca luam in considerare faptul ca aici este o scoala, o biserica si mai multe unitati de alimentatie publica. Strada nu va fi cu sens unic in totalitate ci doar pe segmentul cuprins intre strada Fratii Grachi si intersectia cu Balea. Se va circula dinspre strada mentionata spre Balea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinsi in flagrant

3 hoti minori au fost prinsi in aceasta dimineata de catre politistii si jandarmii sibieni. Acestia dadusera in timpul noptii de luni spre marti mai multe spargeri pe strada Stefan cel Mare si furasera tot ce le cazuse in mana. Oamenii legii au reusit sa recupereze bunurile insa tinerii sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro