Valuri de posturi vacante la Sibiu

Val de angajari la inceput de luna! Angajatorii sibieni cauta cu disperare forta de munca proaspata. Sunt disponibile aproape 1400 de posturi vacante. Dintre acestea cele mai multe sunt pentru necalificati, muncitori in confectii si agenti de servicii in slujba clientilor.

Angajatorii din Sibiu cauta in judetul nostru dar si prin cele vecine agenti de securitate, agenti de vanzari, bucatari, ospatari, ambalatori, agenti servicii client, confectioneri, cameriste, dulgheri, femei de serviciu, postasi, electricieni, gestionari instalatori, lacatusi mecanici, maistri, lucratori comerciali, magazineri, montatori de subansamble, reprezentanti comerciali, paznici, operatori sudori, tehnicieni, vanzatori, tamplari sau zidari.

Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile posturi de ingineri, manageri de achizitii, programatori si revizori de gestiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1,5 milioane de lei, noi investitii in unitatile de invatamant

Primaria Sibiu continua investitiile in scoli. Se pregatesc 3 noi lucrari la 3 unitati de invatamant din oras. Valoarea totala a lucrarilor pentru instalatii termice , de gaz sau pentru blocuri alimentare depaseste 1,5 milioane de lei. Doua dintre investitii se vor dace la Colegiul Agricol Barcianu. Reabilitarea termica a  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro