Vâlcea – ACȚIUNI DE AMPLOARE PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-COV-2

stiri redactie

În acest week-end, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, prin organizarea de acțiuni punctuale și efectuarea de controale inopinate.

În perioada 5 – 7 februarie a.c., polițiștii vâlceni în cooperare cu efective de jandarmi, reprezentanți I.S.U., polițiști locali, reprezentanți ai D.S.P, D.S.V.S.A. şi I.T.M., au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pe raza întregului judeţ. 

  În această perioadă au fost legitimate peste 4.300 de persoane, au fost verificate 644  de mijloace de transport în comun și 391 de societăți comerciale.

În urma verificărilor și controalelor efectuate, au fost aplicate 453 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 53.100 de lei, dintre care, 404 pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, 42 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie și 7 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor polițiștilor vâlceni, în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate, zilnic, pe raza întregului  judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte corect masca de protecție, să nu se expună la riscuri!

Totodată, reamintim TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Focar de Pestă Porcină Africană, în comuna Micăsasa

Vă informăm că în data de 08.02.2021, pe raza județului Sibiu a fost identificat un focar de Pestă Porcină Africană, în comuna Micăsasa. Ca urmare a confirmării acestui focara avut loc Ședința Centrului Local de Combatere a Bolilor Sibiu. În cadrul ședinței s-a prezentat planul de măsuri și a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro