VÂLCEA – Acţiuni ale IJP

stiri redactie

MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA, PUS ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

            Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimetul Urmăriri, sprijiniți de cei din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au pus în aplicare un mandat de executare a pedpesei cu închisoarea, față de un bărbat cercetat pentru infracțiuni rutiere.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au executat în Râmnicu Vâlcea, un mandat de arestare, față de un bărbat de 32 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru infracțiuni rutiere.

În fapt, în cursul lunii martie 2017, acesta a fost depistat de poliție, în municipiul Râmnicu Vâlcea, la volanul unei mașini, având permisul anulat și o alcoolemie de 0,66 mg/l de alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

PRODUSE CHIMICE NECONFORME, CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

            Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat zeci de litri de insecticide și erbicide expirate și neconforme, de la o societate comercială din Râmnicu Vâlcea.

La data 12 aprilie a.c., polițiștii au efectuat un control la o societate comercială din municipiu, fiind depistate mai multe nereguli cu privire la comercializarea produselor de protecția plantelor.

Au fost identificate, atât în spațiul destinat comercializării, cât și în spațiul de depozitare, mai multe produse de protecția plantelor neconforme, neomologate și cu termenul de valabilitate expirat.

Au fost confiscate 35,6 litri și 1,5 kg de erbicide și insecticide.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru producerea, livrarea sau utilizarea îngrășămintelor chimice, precum și a oricăror produse de protecția plantelor neautorizate, pentru culturi destinate comercializării” și “neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, fiind aplicată și o sancțiune contravențională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - SITUAȚIA PERSOANELOR VACCINATE ÎMPOTRIVA COVID-19 ÎN DATA DE 12 APRILIE 2021 LA NIVELUL JUDEȚULUI SIBIU

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 85.653 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 56.958 persoane […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro