VÂLCEA – ACȚIUNE PE LINIA SISTEMELOR DE SECURITATE

stiri redactie

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică-Compartimentul Sisteme de Securitate Private, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au acționat în Râmnicu Vâlcea pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de furt din instituțiilor publice și societăților comerciale.

În ultimele zile polițiștii au controlat 41 de locații ( unități de învățământ, instituții publice, societăți comerciale), pentru verificarea modului cum este executată și organizată paza obiectivelor.

Au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, de 4.400 de lei și au fost instruiți 45 de agenți de securitate cu privire la modul de acțiune în cazul producerii unor evenimente.

La două dintre unitățile de învățământ controlate, polițiștii au identificat nereguli, urmând să fie efectuate și alte verificări.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VÂLCEA - ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro