Utilajele de ridicari auto ar putea reveni pe strazile Sibiului din 1 aprilie

Hila Ovidiu

Masinile parcate neregulamentar vor fi din nou ridicate! Din 1 aprilie! Nu este o pacaleala, este crunta realitate. Municipalitatea a anuntat ca de activitatea de ridicari se va ocupa de aceasta data Politia Locala.

Spaima soferilor indisciplinati, utilajul de ridicari auto revine in forta. Consilierii locali vor aproba joi proiectul de hotarare care permite reluarea activitatii de ridicare a masinilor parcate neregulamentar. De actiunile specifice si de utilizarea celor doua utilaje detinute de catre municipalitate se va ocupa de aceasta data Politia Locala. Noul serviciu va avea program 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Cel mai probabil pentru a asigura functionarea noului serviciu vor fi angajati 20 de oameni. Acestora li se vor pune la dispozitie cele doua utilaje de ridicari cumparate in urma cu 7 respectiv 8 ani de catre Primaria Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

158 de ani de la Unirea Mica

24 ianuarie este in fiecare an zi de sarbatoare pentru romanii de pretutindeni. Este ziua in care, in urma cu mai bine de 150 de ani, se facea primul pas pentru infaptuirea statului national unitar roman. Unirea Mica s-a facut sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Marti a fost zi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro