Undeva la Palilula

Vineri seara lumea merge la film. In muzeul in aer liber. Aici va rula pelicula “Undeva la Palilula” in regia lui Silviu Purcarete. Evenimentul este parte a Festivalului International de Film Transilvania.

Vineri seara Muzeul in aer liber se transforma in cinematograf in aer liber. Incepand cu ora 22 in amfiteatrul de langa lac iubitorii de film vor avea ocazia de a vedea in premiera pelicula “Undeva in Palilula”.

Protagonistul filmului este Serafim, proaspat absolvent al Scolii de Medicina, care primeste repartitie pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orasel fantoma, pierdut in mijlocul campiei valahe. Un sanatoriu-lazaret, spital improbabil, clinica ginecologica intr-un loc unde nu se naste nici un copil. Palilula e un loc unde derizoriul coexista cu lucruri fermecatoare, iar populatia din oras e izolata pentru eternitate in betie, petreceri si orgii. Filmul urmareste periplul doctorului Serafim prin Palilula, pe perioada mai multor ani si anotimpuri.

 

One thought on “Undeva la Palilula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inchidere de stagiune la Filarmonica

Filarmonica de Stat din Sibiu isi inchide aceasta stagiune joi seara, cu un concert de exceptie sub bagheta dirijorului Horia Andreescu. Din 18 iunie insa, Filarmonica din Sibiu va gazdui o serie de concerte estivale sub egida Zilelor Muzicale Romano-Americane. Incheiere de stagiune spectaculoasa pentru Filarmonica de Stat din Sibiu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro