Un an de „Va vedem”

Hila Ovidiu

Marti a fost un an de zile de cand protestatarii din gruparea “Va Vedem” protesteaza in fata sediului PSD. Flashmob-ul de azi a fost insa unul cu totul special. S-a cantat si s-au mancat placinte. Dincolo de prieteniile legate aici, participantii spun ca vor sta de veghe inca un an daca este nevoie pentru ca Romania sa aiba o cale europeana.

Miscarea de protest din fata sediului PSD Sibiu, “Va vedem”, are un an de activitate. Un an in care zi de zi oamenii s-au strans tacuti dar demni in fata sediului partidului pentru a sta de veghe in slujba justitiei romanesti.

A fost primul protest in care oamenii nu au fost tacuti. Au venit cu pancarte si chiar au cantat la un moment dat. In cursul serii participantii si-au dat din nou intalnire si au dezbatut evenimentele petrecute in ultimul an. La flashmobul de marti au participat aproximativ 200 de sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la trafic! Se circula in conditii de iarna!

Marti a nins aproape tot timpul si ziua de miercuri se anunta la fel. Date fiind conditiile de vreme, politistii rutieri le recomanda soferilor sa dea dovada de atentie maxima in preajma trecerilor pentru pietoni si sa pastreze distanta dintre autovehicule. Tot pentru a preveni producerea de accidente rutiere soferii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro