Ultima proba orala pentru BAC 2012

Hila Ovidiu

Pana la finele saptamanii absolventii de liceu sustin ultima proba orala. Este vorba de examenul de competente lingvistice intr-o limba straina. Nici aici examinatii nu vor primi note ci doar calificative. Din iulie insa urmeaza partea cea mai grea: examenele scrise!

Incepand cu data de 2 iulie absolventii de liceu vor simti cu adevarat emotiile date de catre cea mai grea parte a examenului de bacalaureat. Atunci vor incepe probele scrise. Prima dintre ele va fi cea de limba si literatura romana. Pentru ziua de 3 iulie este programata proba de limba materna acolo unde va fi cazul. In 4 iulie candidatii la examen vor sustine proba scrisa obligatorie a profilului iar in 6 iulie proba la alegere a profilului si specializarii. Rezultatele partiale vor fi afisate in data de 8 iulie, in 9 iulie intre orele 08.00 si 12.00 se vor depune constestatiile, intre 10 si 12 iulie vor fi solutionate iar ziua de 13 iunie va fi cea care va purta dupa caz noroc sau ghinion examinatilor deoarece atunci vor fi afisate rezultatela finale. Pentru ghinionistii care nu vor promova in sesiunea de vara incepand cu 20 august va avea loc sesiunea de toamna a bacalaureatului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Municipalitatea vinde pamant

Vreti sa deveniti proprietari de pamant in Sibiu? Acum aveti ocazia! Municipalitatea scoate la vanzare prin licitatie inca 6 loturi. Patru dintre terenuri sunt in cartierul Strand II iar doua in zona Lacul lui Binder. Cele patru terenuri din zona Strand II sunt situate in zona de case si au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro