Tursib in casa noua in 2016

Hila Ovidiu

2016 vine cu sperante si pentru societatea de transport public din Sibiu. Cu putin noroc, cei de la Tursib se vor muta in casa noua. Constructia noii autobaze a fost demarata inca de anul trecut. Anul care tocmai a inceput ar putea veni cu o casa noua si pentru societatea de transport public din Sibiu. Conducerea Tursib are mare incredere in faptul ca lucrarile la noua autobaza, cea care se construieste in Zona Industriala, ar putea fi gata pana la 31 decembrie 2016. Cu sau fara autobuze noi, un singur lucru e cert: de voie, de nevoie, sibienii apeleaza intotdeauna la mijloacele de transport public atunci cand sunt nevoiti sa traverseze orasul dintr-o parte in alta sau cand trebuie sa mearga la serviciu.
Noua autobaza are o valoare de 4,8 milioane de euro. In locul celei actuale va fi construit un cartier rezidential. Noua autobaza va fi compusa din un spatiu pentru parcarea celor peste 100 de autobuze detinute la momentul de fata, ateliere de reparatii, tinichigerie, vopsitorie, o statie de alimentare cu carburant, depozite pentru acesta, o statie ITP, o spalatorie pentru autobuze dar si o cladire administrativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima casa, cu avans mai mic

De luni a luat startul depunerea de dosare pentru programul Prima Casa. Marele avantaj cu care vine programul in acest an este avansul de doar 5 procente. De luni dimineata, cei care se grabesc sa se mute in acest an in casa noua si-au depus deja primele dosare pentru programul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro