Transport agabaritic pe ruta Nădlac 2 – Constanța Poarta 7 06.07.2020

stiri redactie

n perioada 06.07.2020 – 10.07.2020, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul :

Nădlac 2 PTF (județul Arad)  – A1 – A11 – DN7 – Păuliș – Deva – A1 – Sibiu – DN1 Fășăraș – Centura Brașov – DN1A – Vălenii de Munte – DN1B – Albești Paleologu – DN1D – Urziceni – DN2A – Giurgeni- A4 – Constanța Poarta 7.

Vehiculul transportă o structură metalică.

Lățimea maximă a vehiculului este 5,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Măsuri de prevenire a incendiilor de natură electrică

Având în vedere faptul că incendiile provocate de instalaţiile electrice au o pondere în totalul incendiilor cu pierderi materiale importante şi, în unele cazuri, şi cu pierderi de vieţi omeneşti, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu reaminteşte cetăţenilor măsurile ce trebuie respectate pentru preîntâmpinarea unor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro