TRAGEDIA din Colectiv – Spitalul Militar: Toţi cei nouă pacienţi sunt conştienţi. Doi sunt încă la Terapie Intensivă

Hila Ovidiu

Toţi cei nouă pacienţi care mai sunt internaţi la Spitalul Militar din Bucureşti sunt conştienţi, doi fiind încă la Terapie Intensivă, iar în cazul a cinci au fost făcute grefe de piele, au anunţat, duminică, reprezentanţii unităţii medicale.

Managerul Spitalului Militar, Florentina Radu Ioniţă, a spus că în acest moment în unitatea sanitară mai sunt internaţi nouă pacienţi.

„Doi pacienţi sunt încă în Terapie Intensivă, în acest moment sunt în blocul operator al Secţiei de chirurgie plastică şi după ce vor fi pansaţi şi evaluaţi se va decide dacă este cazul, şi bănuim că este cazul, să poată fi transferaţi în Secţia de chirurgie plastică şi arsuri. Ceilalţi şapte pacienţi, încă de ieri, deci ieri Secţia de chirurgie plastică avea şapte pacienţi stabili, cea mai mare parte cu grefe efectuate, s-a intervenit, s-au reefectuat pansamente asupra tuturor. Aşa cum v-am spus, aceşti doi pacienţi care au rămas în Terapie Intensivă acum sunt evaluaţi şi noi dorim să fie transferaţi, şi considerăm că starea lor generală este staţionară, şi pot fi transferaţi în Secţia chirurgie plastică şi arsuri”, a spus ea.

Managerul a amintit că mai mult de jumătate dintre pacienţii internaţi au o stare gravă, dar nu care să le pună viaţa în pericol în acest moment, însă evoluţia poate fi imprevizibilă de la oră la oră, astfel că sunt atent monitorizaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Julio Iglesias transmite condoleanţe românilor: Inima mea este cu voi

Cântăreţul şi compozitorul spaniol Julio Iglesias transmite condoleanţe românilor în urma incendiului din clubul Colectiv, precizând că România a fost întotdeauna în inima sa şi, de aceea, este îndurerat de această tragedie. „Pentru toţi prietenii mei români, inima mea este cu voi, vă sunt alături şi vă transmit cele mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro