Trafic ingreunat pe DN 7

Hila Ovidiu

Traficul s-a desfasurat cu limitari in cursul zilei de vineri pe DN 7 intre localitatea Boita si limita cu judetul Valcea. Au intervenit drumarii pentru a toaleta arborii astfel incat sa fie evitate eventuale blocaje viitoare ale drumului.

Dupa ce in cursul lunii trecute mai multi copacii s-au rupt si au cazut pe carosabil, cei de la drumuri au intervenit vineri pentru a curata pomii de pe marginea drumului de crengile uscate. Toaletarea arborilor s-a facut incepand de vineri dimineata si pana in jurul orei 14.00.

Pentru a permite desfasurarea lucrarilor in conditii de maxima siguranta  traficul a fost blocat total sau s-a desfasurat alternativ pe anumite portiuni de drum. Interventiile au avut loc pe segmentul de drum dintre Boita si limita cu judetul Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protest in Piata Mare

Reprezentantii persoanelor cu dizabilitati au protestat vineri in centrul  orasului. Acestia cer guvernului ca platile pentru persoanele cu handicap si apartinatorii acestora sa se faca in continuare de catre Stat nu de catre administratiile locale. Mai bine de 50 de persoane au protestat pasnic vineri in Piata Mare a Sibiului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro