Tomuta, arestat 29 de zile

Hila Ovidiu

Directorul Casei de Cultura, ramane in arest. Este decizia procurorilor, care au emis pe numele lui Tomuta, mandat de arestare pe o perioada de 29 de zile. In tot acest timp el a fost eliberat din functia de conducere pe care o avea pana in momentul arestarii.

Magistratii Tribunalului Alba au admis propunerea procurorilor inaintata in 1 martie.  Silvestru Tomuta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.  Potrivit DNA, Silvestru Tomuta este acuzat ca ar fi pretins de la reprezentantul unei firme suma de 2.000 de euro lunar, pentru o perioada de 5 ani. Fostul director al Casei de Cultura ar fi trebuit in schimbul acestor bani, sa-i  aprobe acestuia inchirierea unui spatiu in conditii avantajoase. Tomuta Silvestru a fost surprins in flagrant in timp ce primea de la denuntator suma de 8.600 lei ca prima transa de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A incercat sa isi puna capat zilelor taindu-si gatul

Un barbat din Sibiu a incercat sa se sinucida in vazul oamenilor. El a laut un cutit cu care a incercat sa-si taie gatul la parterul unui bloc unde venise in vizita. Sinucigasul se afla la spital si este in stare grava. Nenorocirea a avut loc in fata unui bloc […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro