Taxa la intrarea in Cimitir

Hila Ovidiu

Incepand cu anul acesta plimbarea cu masina prin Cimitirul Municipal se va face contracost! Municipalitatea instaleaza bariera iar fiecare ridicare a acesteia va scoate din buzunarul conducatorilor auto care vor sa isi viziteze rudele trecute la cele sfinte cate 3 lei.

Sistemul de acces va deveni functional pana la finele acestui an iar lucrarea a fost extimata la aproximativ 400 de mii de lei. Cu acesti abni vor fi realizate sapaturile necesare, vor fi achizitonate cabluri, vor fi construite soclurile, vor fi amenajate statiile de plata si terminalele de control, vor fi montati stalpi de electricitate si tot ceea ce este necesar pentru punerea sistemului in functiune.  Investitia va fi insa in scurt timp recuperata dat fiind faptul ca orice persoana care vrea sa intre cu masin in Cimitirul Municipal este obligat sa plateasca o taxa de acces in valoare de 3 lei. Aceasta va fi achitata abia la iesirea din Cimitir. Ba mai mult, pentru cei care trec des pe acolo, va fi pus la dispozitie si un fel de abonament care va functiona drept card de acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ploi si vreme rea pana marti

Inceputul de septembrie aduce toamna cel putin pana marti dimineata. Specialistii in meteorologie au emis o atentionare de ploi si vreme rea valabila pentru mai toata tara. Cantitatile de apa ajung pana la 40 de litri pe metrul patrat. Meterologii au emis o atentionare de vreme rea care a intrat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro