Targuri in muzeu

Hila Ovidiu

Peste 2 mii de sibieni au fost in weekend la muzeul in aer liber. Acestia au participast la cele 2 targuri desfasurate in muzeu. Este vorba despre “Targul de case, gradina si peisaj” dar si despre “Targul International Frumos. Ceramic.Folositor. Ceramica de Chirpar si Marpod”.

index

Targul olarilor a adus in muzeul din Dumbrava mesteri olari din Ungaria, Romania si Bulgaria. Targul lansat in muzeu are ca scop revitalizarea unor vechi centre de ceramica de pe Valea Hartibaciului, Chirpar si Marpod. Nu au lipsit demonstratiile de gatit traditional in vase de lut.
Targul de case s-a adresat celor care isi doresc locuinte in stilul traditional. S-au desfasurat ateliere de realizare a sindrilei si demonstratii practice de imprejmuire pentru gradini. Au mai fost ateliere de fierarie si de realizare a doagelor si butoaielor din lemn.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bauti la volan

Au baut cat au vazut cu ochii iar apoi au urcat la volan.Ghinionul lor a fost ca s-au intalnit cu politistii. Oamenii legii le-au intocmit dosare penale. Bauti bine 2 soferi au urcat la volan si s-au gandit ca ar fi cazul sa faca plimbari pe drumurile publice. Peripetiile lor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro