Targul National de Jucarii isi deschide portile joi

Hila Ovidiu

De Ziua Copilului, Muzeul Astra ii invita pe cei mici la Targul National de Jucarii. Evenimentul este deja la cea de-a zecea editie.

Evenimentele dedicate celei de-a 10-a editii a Targului Natinonal de Jucarii se vor desfasura in Muzeul in aer liber in zona Etno-Tehno-Parc si la Scoala din Ticera. Targul va incepe de joi de la ora 11 si va contine ore de joaca in muzeu, activitati pentru cei mici, ateliere de confectionat moristi, vizionare de diafilme, ateliere de colorat si de pictura pe forme din ceramica. Vineri participantii pot invata tainele cusutului si confectionatului de papusi. Seara va avea loc inclusiv un spectacol de teatru pentru copii. In weekend dar si luni, pe langa cele doua locatii deja devenite traditie, vor avea loc evenimente si pe scena de pe lac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhar arestat preventiv

Talharul care a incercat sa fure portofelul unui batran isi va primi pedeapsa. Acesta a fost arestat preventiv. Mureseanul care a incercat sa lase un batran fara portofel a ajuns deja dupa gratii. Arestat preventiv acesta a fost incarcerat la Centrul de Arest din Sibiu.Reamintim faptul ca talharia s-a produs […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro