Talharit ziua in amiaza mare

Hila Ovidiu

Un sibian a fost jefuit in plina strada. Hotul l-a agresat si i-a sustras suma de 8 mii de lei. Din fericire individul a fost prins in scurt timp iar prejudiciul recuperat in totalitate.

Un sibian a trait clipe de groaza, in centrul orasului, chiar in Piata Unirii dupa ce a fost atacat de catre un tanar in varsta de 17 ani, lovit si deposedat de suma de 8 mii de lei. Cand si-a venit in fire omul a anuntat politia. A fost norocos! Oamenii legii s-au mobilizat si au reusit sa prinda agresorul. Tanarul a ajuns in cursul zilei de marti in fata judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva. Reprezentantii Biroului de Investigatii Criminale Sibiu continua cercetarile in acest caz. Oamenii legii vor sa vada daca nu cumva tanarul nu a mai fost implicat si in alte cazuri de infractiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima transa de antigripal, doar pentru situatii de urgenta!

Incep sa vina dozele de vaccin antigripal! Primele aproape 1900 de fiole au ajuns deja la DSP Sibiu. Prioritare la distributie sunt spitalele publice din tot judetul. Prima transa de ser imunizant reprezinta doar 5% din necesarul estimat pentru judetul nostru. Reprezentantii Ministerului Sanatatii spun ca restul dozelor vor veni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro