Talhar prins. Complicele sau este inca in libertate!

Hila Ovidiu

Un pusti de 16 ani a juns pe mana politistilor medieseni. Acesta este acuzat ca a talharit o batranica. Ba mai mult, in urma cu cateva zile, alaturi de un complice, tanarul a furat un alt bun din vestiarul unei societati comerciale. Complicele pustanului este in continuare cautat de politisti.

Politistii au intrat pe fir si au deschis o ancheta dupa ce o medieseanca in varsta de 76 de ani i-a anuntat telefonic despre faptul ca persoane necunoscute au intrat peste ea in casa si prin folosirea violentei i-au stustras un portofel in care avea suma de 200 de lei si actul de identitate. In scurt timp oamenii legii au reusit sa puna mana pe unul dintre faptasi. Este vorba despre tanarul in varsta de 16 ani. Speriat de faptul ca ar putea ajunge dupa gratii baiatul a recunoscut faptul ca a avut un complice. Vorbim despre un alt mediesean in varsta de 21 de ani. In timpul anchetei oamenii legii au constatat ca tanarul se face vinovat de inca o infractiune. In data de 12 noiembrie acesta a patruns in vestiarul unei societati comerciale din Medias de unde a plecat cu un portofel in care se aflau acte si bani. In acest caz insa partea vatamata si-a retras plangerea dupa recuperarea prejudiciului. Pustiul de 16 ani a fost retinut iar in cursul acestei zile a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru talharie calificata. Complicele sau este cautat inca de politisti. Cei doi risca sa stea ani grei dupa gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrarile de pe strada Zidarilor vor fi finalizate abia la jumatatea anului viitor

Locuitorii de pe strada Zidarilor au ajuns la capatul rabdarii. Oamenii se plang ca pe strada lor se poate intra doar cu…tractorul sau cu masini senilate. Reprezentantii municipalitatii fac apel la calm si spun ca lucrarile vor fi finalizate in luna iulie a anului viitor. Locuitorii strazii Zidarilor din Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro