Sute de politisti la datorie in minivacanta de Craciun

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Sute de politisti vor fi prezenti in permanenta in trafic pana miercuri dimineata. Daca vreti sa scapati de amenzi si sa nu ramaneti fara permisul de conducere, nu consumati alcool inainte de a urca la volan, nu va angajati in depasiri neregulamentare si nu calcati prea tare pedala de acceleratie.

Mai bine de 400 de politisti vor fi la datorie in zilele de Craciun. Cei 400 de oameni ai legii vor fi in strada pentru a preveni combaterea oricaror evenimente care ar putea tulbura linistea sibienilor dar si pentru a interveni cu promptitudine atunci cand sunt sesizate fapte antisociale. Lor li se adauga 200 de patrule de siguranta publica, atat auto cat si pedestre care isi vor desfasura activitatea in special in zonele frecventate de turisti si lacasurile de cult. Politistii rutieri vor desfasura ample actiuni pe cele mai importante artere ale judetului in incercare a de a preveni producerea de accidente rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elicopterul SMURD solicitat pentru a prelua de pe DN14 victima unui accident rutier

Un grav accident rutier a avut loc pe DN 14 in Copsa Mica. Un sofer a intrat intr-o depasire fara a se asigura si s-a ciocnit frontal de masina condusa regulamentar din sens opus. Unul dintre soferi a ramas prins intre fiarele contorsionate si a fost nevoie de interventia celor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro