Suspecti de furt din locuinte, retinuti de politistii rutieri

Politistii de la Investigatii Criminale au pus mana pe 2 barbati banuiti de mai multe furturi din locuinte. Barbatii au sustras televizoare, scule, haine sau elemente ale sistemelor de incalzire. In cazul lor s-a cerut arestare preventiva.

Cei doi tineri, cu varste de 22 si 24 de ani, retinuti de politisti,sunt banuiti ca din mai 2018 si pana in februarie 2019 au patruns in mai multe locuinte de unde au sustras televizoare, scule, haine si chiar elemente ale sistemelor de incalzire. In timpul perchezitiilor oamenii legii au reusit sa depisteze in locuintele suspectilor parte dintre obiectele sustrase. Cei doi au fost retinuti pe baza de ordonanta fiind suspecti de 9 infractiuni de furt. In cazul lor anchetatorii solicita arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile pentru a vedea daca nu cumva tinerii in cauza sunt implicati si in alte activitati cu caracter infractional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un loc de joaca din Sibiu, adevarata capcana pentru cei mici

Parcurile din Sibiu nu sunt ingrijite si reprezinta un pericol pentru copiii care le folosesc. Un sibian ne-a trimis imagini cu locul de joaca din cartierul sau. Aici mizeria e la ea acasa mai ceva ca la groapa de gunoi iar leaganele sunt rupte si neingrijite.  In mod normal firma […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro