Strada Podului ar putea beneficia de canalizare refacuta din temelii

Hila Ovidiu

Consilierii locali vor dezbate proiectul de hotarare ce prevede modernizarea canalizarii pe strada Podului. Daca lucrarea va avea vot pozitiv sistemul de canalizare pluviala va fi refacut din temelii astfel incat sa poata prelua debitele de apa meteorica si de pe stradutele adiacente.

Dupa ce a fost inundata de mai multe ori in urma plolilor consistente strada Podului ar putea beneficia de un nou sistem de canalizare pluviala. Acesta va fi unul de mare capacitate pentru a permite atat scurgerea debitului de pe apa de pe strada cat si preluarea debitelor de pe strazile adiacente. Aceste interventii vor presupune insa scoaterea rigolelor si inlocuirea lor cu sistemul de canalizare clasic dotat cu guri de scurgere. Proiectul nu poate deveni insa realitate decat in situatia in care consilierii locali ii vor da un vot favorabil in sedinta de joi. La momentul de fata santurile de pe marginea strazii sunt nevoite sa colecteze apa de pe o suprafata de 90 de hectare. Prin realizarea noului sistem de canalizare vor fi preluate debitele de pe strazile Oltetului, Muncitorilor, Vasile Parvan, Flacara, Smardan, Viilor, Pinului si Carpenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfantul Dimitrie, Izvoratorul de Mir

Credinciosii l-au sarbatorit miercuri pe Sfantul Dimitrie.Sarbatoritul zilei mai este numit si Izvoratorul de Mir. Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir sau Samedru cum mai este el denumit in popor este praznuit in fiecare an de catre crestini la data de 26 octombrie. Provenit din familie de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro