Stapanul universului

Hila Ovidiu

Astra Film Cinema invita toti iubitorii de film documentar sa intre in culisele lumii bancare. Filmul „Stapanul universului” va fi proiectat joi de la ora 19.00.

Documentarul semnat de Marc Bauder arata intregii lumi felul in care universul este condus nu de polititicieni, armate sau natiuni ci de…bancheri. personajul central al peliculei este Rainer Voss, un fost bancher de top din Germania care face dezvaluiri fantastice despre cum functioneaza bancile, despre oamenii din spatele sistemului bancar si despre felul in care deciziile acestora ne afecteaza pe fiecare dintre noi. Universul bancar functioneaza dupa propriile coordonate, aduce profituri ametitoare dar si pune presiuni extreme. Terenul este vesnic nesigur, etica este inexistenta iar profitul unuia dintre actori poate insemna saracie pentru oameni, falimente pentru companii si chiar colaps statal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru cersit, tencuiala cazuta si nereguli rutiere

Luna trecuta politia locala a aplicat peste 1100 de amenzi. Cele mai multe au fost pentru acces, stationare sau circulatie auto neregulamentara. S-au dat peste 500 de amenzi celor care au circulat pe interzis sau au parcat pe unde au avut ei chef, alte 100 de amenzi pentru parcarea in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro