Stanci gata sa se pravaleasca pe DN 106 E

Hila Ovidiu

2 familii au fost evacuate din locuinte dupa ce s-a constatat ca doua stanci de pe dealul din spatele gospodariilor stau sa cada. In cursul zilei de miercuri s-a stabilit interventia cu o macara pentru a indeparta pietrele ce pun in pericol viata oamenilor si a celor care tranziteaza Drumul Judetean 106 E- Transalpina. Turistii sunt sfatuiti sa foloseasca rute ocolitoare pana la rezolvarea problemei.

Marti seara 3 familii au fost evacuate din casa dupa ce s-a constatat ca doua stanci de pe dealul din spatele locuintelor stau sa se pravaleasca. De asemenea s-a luat masura instituirii limitei de viteza de 30 de kilometri pe ora pe Drumul Judetean 106 E. Participantilor la trafic li s-a propus ca ruta ocolitoare Drumul Judetean 106 G Poiana Sibiului – Dobarca. In cursul zilei de miercuri Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a fost intrunit si s-a decis interventia cu o macara pentru deplasarea stancilor de mari dimensiuni. Interventia a fost programata pentru seara zilei de miercuri. Datorita faptului ca stancile sunt de mari dimensiuni si sunt aproape de gospodariile oamenilor a fost eliminata din start posibilitatea detonarii stancilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A doua sansa pentru diploma de bac

Aproape 500 de absolventi de liceu isi incearca inca odata norocul in speranta ca vor reusi sa obtina diploma de bacalaureat. Din 16 august incep probele orale iar din 22 august cele scrise. Cei care au avut corigente din vara sau care au picat bacalaureatul in sesiunea de vara sau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro