Spectacol special de 1 Decembrie

Hila Ovidiu

Filarmonica de stat Sibiu pregateste un psectacol desosebit pentru data de 1 Decembrie. Sambata iubitorii de muzica simfonica dar si de istorie pot retrai cele mai importante momente din vremea lui Mihai Viteazu prin intermediul sunetelor produse de instrumentele muzicale. Accesul la spectacol se face pe baza de invitatii. Acestea pot fi procurate de la sediul institutiei.

Sambata la Filarmonica de Stat Sibiu va avea loc un concert simfonic extraordinar dedicat Zilei Nationale a Romaniei. Spectacolul va incepe la ora 19.00. intrarea se face pe baza de invitatii ce pot fi obtinute de la sdiul institutiei. Din program fac parte “Suita simfonica Mihai Viteazul”, “Concert pentru pian si orchestra” si Rapsodia romana in LA major de George Enescu.Luna decembrie se anunta a fi una plina de evenimente muzicale la filarmonica sibiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a deschis Targul de Craciun

S-au calcat in picioare la deschiderea Targului de Craciun. Mii de oameni au venit in weekend sa o cunoasca pe Craiasa Zapezii, sa o asculte pe Nicola si sa isi incante papilele gustative cu delicioasele produse specifice sarbatorilor de iarna. Aceasta este ce-a de-a sasea editie a targului de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro