Spectacol de zile mari la BJ Astra

Hila Ovidiu

Dragobetele a fost sarbatorit asa cum se cuvine la romani miercuri la Biblioteca Judeteana Astra. Elevii Scolii Populare de Arte au sustinut un spectacol de muzica populara. Concertul a durat aproximativ 2 ore. Aproximativ 100 de sibieni s-au ingramadit miercuri la ora 14.00 in foaierul Bibliotecii Judetene Astra pentru a-i vedea in concert pe tinerii elevi ai Scolii Populare de Arte din Sibiu. Vorbim despre aproximativ 80 de tineri artisti care viseaza sa isi faca o cariera in lumea muzicii populare. Spectacolul a durat mai bine de doua ore.
Tinerii artisti spun ca au prins deja drag de scena si oameni si ca se pregatesc deja pentru alte doua mari spectacole ce vor avea loc cu ocazia celor doua sarbatori de la inceput de martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Urmariti national, prinsi de politistii de la Investigatii Criminale

Politistii de la Investigatii Criminale au mai „inhatat” 2 urmariti national. Barbatii sunt condamnati pentru tentativa de furt si furt.Primul tanar „saltat” de oamenii legii este din Sibiu, are 22 de ani si urmeaza sa stea dupa gratii 10 luni. A fost condamnat de instanta pentru comiterea a doua furturi. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro