Solicitanti din 21 de judete ale tarii au venit la intalnirea cu angajatorii germani

Hila Ovidiu

Aproximativ 100 de oameni si-au incercat miercuri norocul in speranta ca vor obtine un loc de munca in Germania. Inca de la primele ore ale diminetii oamenii au luat cu asalt Centrul de Formare Profesionala al Ajofm Sibiu. Au fost prezenti solicitanti din 21 de judete ale tarii. Intrevederile dintre cei care doresc sa lucreze in Germania si angajatorii germani veniti la Sibiu special pentru aceasta selectie vor continua si joi.

Aproape 100 de oameni, dintre care jumatate sibieni, s-au ingramadit inca de la primele ore ale diminetii la Centrul de Formare Profesionala al Ajofm Sibiu pentru a participa interviurile cu angajatorii germani. Au fost oferite 60 de locuri de munca in domeniul gastronomic-hotelier, iar ofertanti au fost 3 agenti economici. Cele mai multe posturi au fost oferite de catre un reprezentant al unei societati comerciale care isi deschide un nou hotel. Oferta acestuia a fost de jumatate din totalul posturilor oferite. Patronul spune ca nu este prima oara cand angajaza romani si ca tomai pentru ca a fost multumit de prestatia conationalilor nostri cauta personal calificat tot pe meleaguri mioritice La selectia organizata la Sibiu s-au prezentat solicitanti din peste 20 de judete ale tarii. Intrevederile dintre solicitantii romani si angajatorii germani vor mai avea loc si in cursul zilei de joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proxeneti arestati

Politistii Serviciului Investigatii Criminale au destructurat o grupare infractionala cu preocupari in sfera prostitutiei si proxenetismului. Patru persoane au fost retinute. Gruparea actiona in zona de nord a judetului. Politistii Serviciului Investigatii Criminale au desfasurat o ampla actiune la nivelul judetului Sibiu in vederea combaterii faptelor de prostitutie si proxenetism. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro