Soferul vinovat de producerea accidentului de pe Podul Garii pus sub control judiciar

Hila Ovidiu

Ce pateste un sofer care beat fiind produce un accident rutier in urma caruia este ranita o persoana iar aceasta decedeaza la spital? Daca are noroc si da peste un judecator bun, conducatorul auto vinovat nu pateste mai nimic. Este si cazul soferului care a produs un accident soldat ulterior cu deces pe Podul Garii. Acesta a fost pus sub control judiciar desi politistii cerusera arestarea preventiva.

Sibianul in varsta de 62 de ani care vineri noaptea, beat fiind nu a pastrat distant regulamentara fata de masina care se afla in fata sa si a accidentat grav un angajat al societatii de apa si canalizare a fost plasat din arest in control judiciar. La momentul producerii accidentului soferul vinovat avea o alcoolemie de 0,88 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.Barbatul lovit de masina a fost grav ranit iar ulterior a pierdut la spital lupta cu viata. In urma victimei au ramas orfani 3 copii. Barbatul lucra de mai bine de 30 de ani la societatea de apa iar in noaptea fatidica efectua semnalizate regulamentar niste interventii la reteaua de apa si canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prefectura solicita Consiliului Judetean masuri de siguranta suplimentare la Aeroportul International Sibiu

Adela Muntean, prefectul de Sibiu cere rezolvarea problemelor de siguranta la Aeroportul International Sibiu dupa ce la finele lunii trecute doua persoane necunoscute, un adult si un copil de 12 ani au sarit gardul institutiei si au incercat sa fure o masina. Prefectul cere camere de supraveghere performante si un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro