Soferii sibieni adora sa parcheze ilegal

Hila Ovidiu

Avem aproxiativ 10 mii de locuri de parcare in municipiu insa acestea par sa nu fie de ajuns. Avem si un utilaj care ridica masinile parcate neregulamentar insa soferii indisciplinati nu se mai tem nici de acesta. La tot pasul pot fi intalnite autoturisme parcate aiurea care de cele mai multe ori ingreuneaza sau chiar blocheaza circulatia. 2 telespectatori ai postului nostru ne-au trimis cateva fotografii in care apar masini parcate alandala.

O doamna din Sibiu ne-a trimis cateva fotografii cu o masina parcata de-a curmezisul pe Strada Poiana. Un alt telespectator ne prezinta tot prin intermediul fotografiilor realizate cu telefonul mobil o masina de transport care ocupa cel putin 2 locuri de parcare. Noi am filmat luni in mai putin de 30 de secunde 3 autoturisme parcate ilegal. Iar exemplele pot continua la nesfarsit. Se pare ca sibienii fie nu au suficiente locuri de parcare, fie au sadica placere de a-si lasa autoturismul pe unde au chef. In ultima vreme parca nici utilajul de ridicari auto nu ii mai sperie. Reprezentantii municipalitatii spun ca la ora actuala in Sibiu sunt aproape 10 mii de spatii de parcare amenajate. Pe de alta parte tot primaria a decis si ca utilajul de ridicari auto sa functoineze non stop. In medie sunt ridicate aproximativ 8 masini parcate neregulamentar pe zi. Pentru acest an sunt trecute in plan amenajarea e noi locuri de parcare in diferite zone ale orasului dar si achizitionarea celui de-al doilea utilaj de ridicat masini parcate aiurea. Cine stie! Poate asa se va parca si in Sibiu civilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti de fier, prinsi in flagrant

Doi barbati din Dumbraveni au ajuns pe mana politistilor dupa ce au sustras mai multe tevi de metal dintr-o locuinta din localitate. Autorii au fost prinsi chiar in momentul in care incercau sa paraseasca curtea imobilului, dupa ce in prealabil au taiat tevile cu un flex, ca sa le poata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro