Soferii certati cu legea vor fi aspru sanctionati

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Se anunta un nou weekend cu razii rutiere. politistii le-au pus gand rau celor care care nu acorda prioritate sau sew angajeaza in depasiri neregulamentare.

Pentru inca un weekend politistii rutieri ies in strada cu actiuni ce au ca scop prevenirea accidentelor rutiere soldate cu pagube materiale sau chiar pierderi de vieti omenesti. Zilele acestea oamenii legii le-au pus gand rau celor care nu prea stiu ce inseamna…respectul in trafic. Saptamanile anterioare oamenii legii au desfasurat ample actiuni preventive pe linia consumului de alcool la volan sau vitezei. Numai in weekendul trecut au fost amendati pentru nerespectarea regulilor de circulatie aproximativ 800 de conducatori auto, pietoni sau biciclisti. De asemenea zeci de soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul Judetean cauta personal medical

Spitalul Judetean face angajari! Sunt puse la bataie aproximativ 20 de posturi. Cele mai multe locuri de munca ce urmeaza sa fie scoase la concurs sunt pentru asistente medicale. Posturile vor fi scoase la concurs pe rand, pana la finele anului. Cele mai multe joburi sunt pentru asistente. La Chirurgie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro