Soferi prinsi beti la volan

Hila Ovidiu

4 soferi s-au ales in weekend cu dosare penale intocmite de politistii rutieri dupa ce au fost prinsi comitand diferite infractiuni. In majoritatea cazurilor este vorba despre consum de alcool la volan.

In acest weekend politistii rutieri au pus mana pe 4 soferi certati cu legea. Primul dintre ei are 56 de ani, este din Rasinari si a fost prins la volan desi avea o alcoolemie de 0,55 miligrame de alcool pur in aerul expirat. Politistii au constatat ca barbatul avea permisul suspendat de autoritatile spaniole dupa ce fusese prins beat la volan in luna mai a anului trecut. In Racovita politistii au prins alt barbat cu o alcoolemie peste limita legala. In cazul lui, etilotestul a aratat 0,99. Ba mai mult, omul nu detinea nici un fel de permis de conducere. In noaptea de duminica spre luni, pe strada Dealului din Sibiu politistii rutieri au tras pe dreapta un valcean in varsta de 30 de ani. Si acesta consumase alcool inainte de a urca la volan. In cazul lui alcoolemia stabilita a fost de 0,77 insa barbatul a refuzat recoltarea de sange pentru stabilirea exacta a alcoolemiei.
Cel de-al patrulea sofer care s-a ales in weekend cu dosar penal este un tanar de 25 de ani care a produs un eveniment rutier in Medias. Tanarul a calcat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul masinii si s-a oprit in zidul unei case. La testarea cu etilotestul rezultatul a fost de 0,97.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala a Sindromului Down

In fiecare an, ziua de 21 martie este dedicata Sindromului Down. Maladia cromozomiala afecteaza la nivel mondial unul din o mie de copii. Ziua Mondiala a Sindromului Down a fost introdusa inclusiv in calendarul Organizatiei Mondiale a Sanatatii cu scopul de a trage un semnal de alarma cu privire la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro