Soferi beti=pietoni cu dosare penale

Hila Ovidiu

Alcoolul a fost la ordinea zilei pe toata perioada weekendului. Au fost 3 evenimente rutiere grave, toate din cauza celor care au petrecut prea mult timp savurand licori bahice. Cel mai grav caz este al unui pieton beat care a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un sofer neatent.

etiPrimul ghinionist intrat pe mana oamenilor legii este un bucurestean prins pe Coposu in Sibiu. La 26 de ani tanarul teribilist a consumat alcool cat a vazut cu ochii si apoi s-a uyrcat la volan. Oamenii legii i-au intocmit dosar penal. Aceeasi soarta a avut-o si un sofer care a baut atat de mult incat nu a mai vazut pe unde conduce. Omul se afla pe DN 14 dinspre Sibiu spre Medias cand a pierdut controlul directiei si a intrat cu masina intr-un autoturism parcat. Iar daca v-ati imaginat ca doar soferii se cinstesc pana nu se mai pot tine pe picioare v-ati inselat. Cel de-al treilea eveniment rutier il are ca protagonist pe un pieton beat. Vazand ca nu-i mai ajunge trotuarul, pietonul s-a gandit ca se va simti mai confortabil daca va circula pe carosabil. Ghihionul lui a fost ca un german de 75 de ani in timp ce conducea prin Seica Mare cu intentia de a ajunge pe DN 14 i s-a blocat sistemul de directie si a intrat pe sensul opus de deplasare. Asa a acrosat pietonul aflat in stare de ebrietate. Cel din urma a fost grav ranit si a fost transportat la Spitalul din Sibiu. Barbatul de 41 de ani a ramas internat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a rasturnat cu masina

Accident spectaculos la Selimbar. Un sofer s-a rasturnat cu masina. din fericire nimeni nu a fost ranit. Accident spectaculos in weekend la Selimbar. Un sofer s-a rasturnat cu masina. din fericire nimeni nu a fost ranit. Au existat doar pagube materiale. Imaginile vorbesc de la sine…

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro