Slujba de hram la Biserica de pe Mihai Viteazu

Hila Ovidiu

Crestinii l-au sarbatorit joi pe Nicolae, cel mai iubit dintre Sfinti. Cu acest prilej, Biserica de pe Mihai Viteazu si-a sarbatorit hramul. Dupa slijba credinciosii au fost invitati la colinde si o procesiune in jurul lacasului de cult.

In fiecare an la data de 6 decembrie este sarbatorit Sfantul Nicolae. Acesta este celebrat in aceeasi zi atat la catolici cat si la ortodocsi. Sfantul Nicolae este cunoscut ca ocrotitorul nedreptatitilor, al copiilor, al saracilor sau al fetelor necasatorite. Tocmai pentru ca acopera o plaja larga de credinciosi, multe lacasuri de cult aleg sa ii poarte numele. Preintre bisericile care ii poarta hramul este si cea de pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu. Aici dupa slujba dedicata zilei de 6 decembrie, credinciosii s-au putut bucura de catre un concert de colinde.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARESTAȚI PREVENTIV, CERCETAȚI PENAL PENTRU FURT CALIFICAT ÎN FORMĂ CONTINUATĂ

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, la data de 5 decembrie a.c. polițiștii sibieni au identificat și prins doi tineri bănuiți de săvârșirea faptei. La data de 6 decembrie a.c., cei doi sibieni, cu vârsta de  20, respectiv […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro