Sibiul, destinatia perfecta pentru tabere scolare

Hila Ovidiu

Directia pentru Tineret si Sport din Sibiu, este institutia cu cele mai multe tabere destinate tinerilor. De curand a fost castigata prin proces si tabara de la Santa. Acum institutia se judeca pentru obtinerea celei de-a saptea tabere.

Sibiul se poate dovedi oricand o destinatie excelenta pentru tinerii scolari care vor sa se distreze in tabere. Si asta pentru ca in subordinea Directiei de Tineret si Sport Sibiu se afla nici mai mult nici mai putin de 7 locatii pentru tabere. Cea mai recenta este cea de la Santa care a fost castigata in urma unui proces in acest an. La momentul de fata se asteapta castigul de cauza pentru inca o tabara. In ultimii ani cei de la Directia pentru Tineret si Sport au fost tot mai implicati in activitatile destinate tinerilor atat in ceea ce priveste partea culturala cat si pe cea sportiva. Ba mai mult, au sustinut financiar atat competitii sportive dedicate maselor cat si sportivi de performanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strada Podului ar putea beneficia de canalizare refacuta din temelii

Consilierii locali vor dezbate proiectul de hotarare ce prevede modernizarea canalizarii pe strada Podului. Daca lucrarea va avea vot pozitiv sistemul de canalizare pluviala va fi refacut din temelii astfel incat sa poata prelua debitele de apa meteorica si de pe stradutele adiacente. Dupa ce a fost inundata de mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro