Sibiu – VESTE BUNĂ din partea Guvernului României pentru situația Aeroportului Internațional Sibiu

stiri redactie

Ca urmare a demersurilor pe care le-a susținut Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu împreună cu dir. Marius Gîrdea în calitatea sa de Project Manager al grupului de lucru instituit la nivelul Asociației Aeroporturilor din România, începând cu luna mai 2020 pentru găsirea unor soluții de sprijin financiar pentru Aeroportul Internațional Sibiu, vă anunțăm că #GuvernulRomâniei va aproba în perioada imediat următoare Memorandumul privind acordarea unui ajutor de stat care să compenseze pierderile suferite de aeroport, din cauza pandemiei cauzate de coronavirus.

✅ Valoarea ajutorului prevăzut este de 3.992.000 lei și va fi acordat Consiliului Județean Sibiu prin suplimentare bugetară de la bugetul național, prin Ordonanță de Urgență.

Menționăm că, schema de ajutor de stat trebuie autorizată în prealabil de Comisia Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - 28 de cadre medicale sunt confirmate cu noul Sars-CoV-2 și sunt internate in spital

In ceea privește numărul cadrelor medicale confirmate cu noul Sars-CoV-2, menționăm că, la nivelul județului Sibiu de la începutul pandemiei au fost confirmate 176 de persoane.In momentul de față un număr de 28 de cadre medicale sunt confirmare cu noul Sars-CoV-2 și sunt internate in spital.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro