Sibiu Streetball la final

Hila Ovidiu

Ce-a de-a sasea editie a Sibiu Streetball a ajuns la final. Pe terenurile special amplasate i parcarea teatrului au dat tot ce a fost mai bun din ei 280 de jucatori de baschet.

index

Pentru 3 zile Sibiul a fost capitala baschetului de 3×3. 280 de jucatori au dat tot ce au putut si au facut spectacol pe arena special amenajata. Peste 3 mii de sibieni au venit sa vada si sa sustina cele 70 de echipe din Romania, Ungaria si Serbia. La finalul cele de-a sasea editii a Sibiu Streetball au participat si membrii echipei de seniori a Romaniei. Competitorii s-au putut inscrie intr una dintre cele 5 tipuri de competitie in functie de categoria de varsta. Concursul s-a desfasurat pe o suprafata omologata de catre Federatia Internationala de Baschet. Dupa succesul din acest an organizatorii se gandesc deja la editia cu numarul sapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Festivalul Carl Filtsch

Concurenti din 8 tari participa in aceste zile la Festivalul Concurs de Interpretare Pianistica si Compozitie Carl Filtsch. Evenimentul desfasurat la sala Thalia se afla deja la cea de-a XIX-a editie. Castigatorii vor fi premiati duminica. Pentru editia din acest an s-au inscris concurenti din Bulgaria, Rusia, Franta, Ucraina, Georgia, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro