Sibiu – Sprijin acordat de Guvernul României pentru încurajarea copiilor în practicarea sportului de performanță

stiri redactie

Pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță, în baza O.U.G. nr. 157/2020 și a Ordinul Ministrului Tineretului și Sportului nr. 1199/ 15.09.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 853/ 17.09.2020, Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcțiile de de Sport și Tineret Județene  vor acorda un ajutor financiar sub formă de voucher în cuantum de 300 de lei doar în vederea achiziționării de echipament sportiv.

Beneficiarii de voucher sunt copiii născuți în perioada 01.01.2005 – 31.12.2014, care se legitimează pentru prima dată la un club sportiv deținător de certificat de identitate sportivă, în perioada 08 septembrie 2020 – 30 noiembrie 2020, în vederea practicării sportului de performanță.

            Detalii legate de modalitatea acordarii acestui sprijin pentru copiii din Județul Sibiu care vor să practice sportul de performanță, persoană de contact precum și  Metodologia privind acordarea acestui ajutor financiar sub formă de voucher se găsesc pe pagina de facebook –DJSTSibiu și pe site-ul Direcție Județene pentru Sport și Tineret Sibiu – www.tineretsibiu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Buletin Covid 19, ISJ Sibiu

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel național, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare județ. Prin urmare, astăzi, 22 septembrie 2020, în conformitate cu datele transmise de unitățile de învățământ din județul Sibiu, se înregistrează următoarea situație: –  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro