SIBIU – Situaţia Covid 19, la nivelul judeţului

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 591de persoane (dintre care 552 adulți și 39copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 465de persoane(3 persoane care au fost vindecate s-au reinfectat), iar 47 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1033persoane izolateși 39persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 114de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de32de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 100 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 21 iunie, au fost verificate 856 de persoane și 33 de SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. În urma activităților, au fost identificate 11 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind aplicate 11  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARESTAȚI PENTRU TRAFIC CU SUBSTANȚE PSIHOACTIVE

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea, au efectuat două percheziții domiciliare în Constanța la persoane bănuite de trafic ilicit cu substanțe cu proprietăți psihoactive. Doi bărbați au fost arestați preventiv.La data de 20 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro