SIBIU – Situaţia Covid 19, la nivel local

stiri redactie

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 676de persoane (dintre care 630 adulți și 46copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 507de persoane, iar 53persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu  oferă în continuare  sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254și 0269-216103.În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 171 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de43de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 118de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În cursul zilei de 6 iulie, polițiștii sibieni au verificat 64 de persoane și 7 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.Efectivele Poliției Locale au verificat 147 de persoane, fără a fi constatate abateri.

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a efectuat ieri verificări la 9 unități economice, în urma cărora au aplicat o sancțiune (avertisment).

Personalul Sectorului Poliției de Frontieră a Aeroportului Sibiu în cooperare cu polițiști din cadrul Biroului Poliției Transporturi – Postul de Politie Transporturi Aeriene începând cu data de 04.07.2020 au efectuat verificări la societățile comerciale de pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic. Nu au fost constatate abateri.

În urma verificărilor efectuate de ANPC, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale (avertismente).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Acţiune a poliţiştilor sibieni, pe linia implicării pietonilor în accidente rutiere

În această dimineață, între orele 08,30 – 10,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu au desfășurat o acțiune fulger pe linia prevenirii implicării pietonilor în accidente rutiere, pe strada Ion Neculce din municipiul Sibiu, în zona unei treceri pentru pietoni prevăzută cu calmatoare de viteză.În 90 de minute, polițiștii rutieri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro