SIBIU – Intervenție la rețeaua de distribuție a apei din Cisnădie, cu afectarea furnizării pe 10 străzi

stiri redactie

Apă Canal Sibiu SA anunță că marți, 27 aprilie 2021, între orele 08,00 – 14,00, vor avea loc lucrări de remediere a unei avarii produse la conducta de distribuție a apei potabile DN 400, în zona străzii Uzinei din Cisnădie.

            În intervalul menționat, se va sista furnizarea apei pentru consumatorii de pe străzile: Florilor, Teilor, Bujorului, Primăverii, Mălinului, Șelimbărului, Sibiului, Abatorului, Fundătura Viilor și Viilor.

            Abonații din zona afectată sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă, urmând ca Apă Canal Sibiu SA să pună la dispoziția consumatorilor apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzilor Florilor și Târgului.

            Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Acţiuni ale IJP

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 10,00, pe strada Râului din satul Sibiel, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru control un moped condus de către un localnic în vârstă de 19 ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro